Termékek

Csak természetesen

Amit az Ilcsiről tudni kell:


Jelenleg a világ több mint 40 országában ismerik el Ilcsi néni és az Ilcsi Szépítő Füvek munkáját azzal, hogy használják a termékeket, s alkalmazzák az általa kifejlesztett kozmetikai kezeléseket. Mindenhol kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, a magyar sajátosságokat magába foglaló, magas hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi professzionális natúr kozmetikum.

Az Ilcsi termékei, minőség a natúrkozmetikában!

Az Ilcsi termékei minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, - gyümölcsökből és - zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Több, mint 100 féle növényt használunk termékeink előállításánál, melyek nagy részét saját bioültetvényünkön termesztjük, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásároljuk, vagy vadon gyűjtjük be. Kozmetikumaink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérletet, és nem használunk állati eredetű anyagokat.
Nálunk központban van a természet, ezért termékeinkre a következőek jellemzőek:

- Parabén mentes
- Parafin olaj mentes
- Vazelin mentes
- Állati eredetű glicerin mentes
- Szintetikus színezőanyag mentes
- Szintetikus sűrítőanyag mentes
- Etoxikált emulgeátor mentes
- Állat kísérlet mentes
A szálas szempilla hosszabbításban is elengedhetetlen a minőség

A LuXLash szempillák minőségi, speciális kialakítású, természetes hatású szempillák. A formatartás érdekében szintetikus anyagból készültek. Felületük egyenletes, tövük kiképzése segíti a tökéletes és láthatatlan illeszkedést a természetes pillához. Viselésük olyan könnyed, mintha a saját pilláid lennének. 

Festés hennával

A CC Brow Henna szemöldökfesték színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, ammónia és hidrogén-peroxid használata nélkül.

A szemöldökhenna használatával tartós és élénk árnyalatokat kapunk. Míg a normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi, a CC Brow Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.